Σύνδεση

Επιστροφές Προϊόντων - Ακύρωση Παραγγελίας

Επιστροφές Προϊόντων: έχετε το δικαίωμα επιστροφής της παραγγελίας σας (ολόκληρης ή μέρος αυτής) εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε. Έχετε υποχρέωση να αποστείλετε το «έντυπο Δελτίου επιστροφής». Οφείλετε να συμπεριλάβετε το «έντυπο Δελτίου επιστροφής». Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας. Σε περίπτωση που παρέλθει το συγκεκριμένο χρονικό όριο, δεν γίνεται δεκτή ουδεμία επιστροφή, για οποιοδήποτε λόγο.

Στην περίπτωση επιστροφής επιβαρύνεστε με τα έξοδα Αποστολής της παραγγελίας στην εταιρεία μας.

Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον το προϊόν και η συσκευασία του είναι σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση που αυτό δεν συμβαίνει, τα προϊόντα θα αποστέλλονται πίσω στον πελάτη με επιβάρυνση δική του.

Εφόσον τα προϊόντα ελεγχθούν από το αρμόδιο τμήμα και βεβαιωθεί ότι είναι σε άριστη κατάσταση, τότε θα επιστρέφονται τα χρήματα στον πελάτη σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας έχει υποδείξει. Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων μετρητοίς.

Δικαίωμα Ακύρωσης Παραγγελίας

Οι πελάτες μας δικαιούνται να προβούν σε ακύρωση παραγγελίας, υπό τις πολύ συγκεκριμένες παρακάτω προϋποθέσεις:

1. Σε περίπτωση που δεν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία (checkout), μπορείτε να ακυρώσετε τη διαδικασία πατώντας το πλήκτρο back στον browser σας.

2. Σε περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία (checkout), παρακαλούμε επικοινωνήστε με εκπρόσωπο της εταιρείας μας, ώστε να σας ενημερώσει περαιτέρω για τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί. Η παραγγελία σας δύναται να ακυρωθεί υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχει ήδη διεκπεραιωθεί από την εταιρεία.

Δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας δεν υφίσταται πέραν των παραπάνω περιπτώσεων

___________________________________________________________________________________