Σύνδεση

Προμηθευτές

       Η εταιρεία μας προμηθεύεται ανταλλακτικά και σασμάν, είτε καινούργια είτε μεταχειρισμένα, από πολλές χώρες της Ευρώπης, όπως Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Σουηδία, Πολωνία και πολλές άλλες.

 

 - Ο βασικός προμηθευτής μας σε καινούργια ανταλλακτικά είναι η CEI SpΑ.

    Η CEI SpΑ (Costruzione Emiliana Ingranaggi) είναι ένα εργοστάσιο στην Ιταλία με μεγάλο κύρος και εμπειρία στην κατασκευή καινούργιων ανταλλακτικών, με μία πολύ μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών για κιβώτια ταχυτήτων (σασμάν), διαφορικών, συστήματα διεύθυνσης (τιμόνια - μπάρες), συστήματα πέδησης (φρένα), συστήματα ανάρτησης και μέρη κινητήρων. Η γκάμα των 25000 και πλέον ανταλλάκτικών καλύπτουν σχεδόν το μεγαλύτερο φάσμα φορτηγών και λεωφορείων που κυκλοφορούν και καλύπτει τις μάρκες IVECO, DAF, MERCEDES, MAN, RENAULT, SCANIA, VOLVO, ZF, EATON και FULLER. Από το 1969 έως σήμερα κατασκευάζουν ανταλλακτικά με συγκεκριμένες μεθόδους παραγωγής, με συγκεκριμένες πιστοποιήσεις, και δίνοντας μεγάλη έμφασιση στην ποιότητα με συνεχής ελέγχους στο τμήμα ελέγχου ποιότητας καθώς και στο τμήμα έρευνας και εξέλιξης.

 

 Όπως λέει και το λογότυπο της εταιρείας είναι συνώνυμο της αξιοπιστίας!

www.cei.it

ceipng

 

 

 - Ο δεύτερος επίσης βασικός προμηθευτής μας είναι η FERSA BEARINGS SA

      Η FERSA Bearings είναι ένα εργοστάσιο στη Ισπανία το οποίο ξεκίνησε το 1968 με την κατασκευή ρουλεμάν. Αυτή την στιγμή παράγει ένα τεράστιο εύρος ρουλεμάν, όπως κώνικα, σφαιρικά, τροχού, διπλά σφαιρικά  και πολλά άλλα, και καλύπτει όλο το εύρος των εφαρμογών για κιβώτια ταχυτήτων (σασμάν), διαφορικά, τροχούς και πολλές άλλες εφαρμογές. Η εταιρεία έχει υψηλά στάνταρ και δίνει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα καθώς και στην έρευνα και εξέλιξη.

www.fersa.com

FersaPNG

 

Fersa certificate

 

Συνεργάτες

 

zafeiridis  Service Dimitris  iecuC79a A03aT04a Z 

 

tseplitidis

___________________________________________________________________________________